practica-z

PracticA Z by Tangotangent

Duminica, 18.00 - 22.00.

PracticA Z de duminica este locul si momentul in care exersezi notiunile de tango invatate si predate mai ales la Tangotangent. Ea vine in completarea celor doua lectii din timpul saptamanii si este necesara pentru aprofundarea temeinica. Aici se intalnesc toti cursantii (de diferite nivele) care au ocazia sa experimenteze impreună dansul, schimband partenerii.

Orice dansator de tango argentinian din Bucuresti, din tara sau din strainatate este binevenit. Cursantii Tangotangent sunt foarte deschisi sa experimenteze dansul improvizat si sa practice cu iubitorii de tango de oriunde.

Practica Z by Tangotangent are loc tot Estudio Tango Real si se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor de curs. La practica sunt asteptate, incurajate și lămurite intrebarile din partea cursantilor care instructori. Practica este un mediu de invatare si pentru instructori care pot practica propriul dans si pot pregati lectiile din saptamana care urmeaza.

Estudio Tango Real: Bd. Pache Protopopescu 43A, sector 2, Bucureti
Telefon:+40721284428 Email: conectat {at} tangotangent.ro
Site web:http://www.tangotangent.ro

Practica Z de duminica este gratuită pentru abonatii la cursurile Tangotangent. Pentru ceilalți participanți donatia recomandată este: 15 Ron. Invitații nedansatori au acces gratuit.

practica-z-by-tangotangent-tango-argentinian